skip to Main Content
0155-29 29 40 Öppet Må-To 7:30-17, Fre 7:30-15

Julklappar, julchoklad och gåvokort!

Nu har vi i vår butik årets alla härliga julklappar uppdukade. Det finns många härliga paket, både mjuka och hårda och vi har också flera olika gåvokort som passar alla. Har du medarbetare/kollegor på olika orter så är Vingas gåvokort att rekommendera. Ett trevligt gåvokort som kan ges via e-post, sms och brev.

I år utifrån rådande omständigheter kommer vi inte ha en öppen chokladprovning utan vi bokar gärna en tid med dig. Givetvis får du smaka vår fina choklad och har möjlighet att delta i våra tävlingar som vi kommer ha fram till jul. Vi erbjuder givetvis inslagning av paket och leverans till dig.

Vid julklappsordrar lagda innan 17 november erhåller du också en egen julklapp.

Välkommen till oss!

Back To Top